Vivix Shaklee merupakan formulasi unggul dan penemuan saintifik yang hebat dari Shaklee. Vivix adalah satu-satunya minuman yang mengandungi polifenol dan resveratrol yang menjadikan ianyanya 10 kali lebih efektif berbanding resveratrol sahaja dalam melambatkan penuaan selular. Untuk membuktikan keberkesanan Vivix, dalam entry ini Adaa akan kongsikan himpunan testimonial Shaklee Vivix daripada pengguna Vivix Shaklee.

 

KENAPA PERLU VIVIX?

Zaman sekarang,orang muda sangat kerap mendapat penyakit yang lazimnya dihidapi ketika usia tua. Ironi kan, zaman makin maju, perubatan makin maju tetapi makin ramai yang sakit. Kenapa agaknya?

 

  1. Pemakanan
  2. Kurang senaman
  3. Tekanan hidup yang tinggi
  4. Kurang beraktiviti

 

Kini, peratusan penyakit kronik semakin meningkat dan salah satu faktor penyumbangnya ialah penuaan sel. Disebabkan 4 faktor diatas tadi, sel kita melalui proses penuaan yang lebih cepat. Lebih banyak sel badan rosak, maksudnya lebih banyak sel kita melalui penuaan dengan cepat. Umur baru 30 tahun usia tubuh mungkin dah cecah 45. Takut? Kita harus takut.

Kulit nampak tua, badan makin lemah, risiko mendapat penyakit kronik juga makin tinggi!

 

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU

  • Vivix membantu memberi perlindungan kepada DNA dan sel badan
  • Memberi kesan positif terhadap pengawalan genetik
  • Meningkatkan tenaga sel
  • Melambatkan dan memperlahankan penghasilan AGE protein dalam badan sebanyak 90%

 

Setiap orang harus memelihara diri masing-masing dan mengamalkan pemakanan dan gaya hidup sihat. Usahakan juga dengan pengambilan suplemen seperti VIvix yang sangat membantu dalam memelihara kesihatan keseluruhan.

TESTIMONIAL SHAKLEE VIVIX

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This