Rahsia Kulit Cantik
Rahsia Kulit Cantik

Soya sangat terkenal sebagai salah satu sumber protein terbaik dan berkualiti tinggi yang boleh kita dapati. Orang Jepun, Korea suka sangat soya ni tau. Tak hairanlah kulit mereka cantik, bonus, mereka juga lebih sihat. Apabila bercakap tentang soya, kita tak boleh nafikan khasiatnya. Terdapat 1001 soya daripada soya termasuklah manfaat untuk kulit, rambut dan kesihatan tubuh badan. Tapi kali ini Adaa cuma ingin kongsikan tentang manfaat soya untuk kulit. Apa rahsia kulit cantik dengan soya? Nak tahu rahsia kulit cantik yang menarik ni pastikan baca sampai habis ok?

RAHSIA KULIT CANTIK DENGAN SOYA

 

1. Protein merupakan makanan asas sel. Dengan protein soya yang berkualiti tinggi, ianya mampu membantu menggantikan sel kulit yang rosak seperti parut dikulit kita dengan sel baru yang lebih sihat.

2. Soya juga kaya dengan phytoestrogen yang membantu meningkatkan penghasilan hormon estrogen dalam badan kita. Ini dapat membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan. Ia juga membantu memudarkan jeragat dan memberikan tona wajah yang lebih sekata.

3. Soya kaya dengan antioksidan. Ini membantu kulit anda lebih berseri dan tidak kusam.

4. Pelembap terbaik. Soya membantu melembapkan kulit dengan sangat baik terutamanya bagi kulit jenis kombinasi. Ia juga mengurangkan masalah kulit kering dan merekah. Sekiranya kulit anda jenis berminyak, soya dapat membantu anda mengurangkan minyak di kulit.

5. Mengurangkan tanda penuaan seperti jeragat, tompok hitam, kedutan, kulit kendur.

6. Soya mengandungi Vitamin E yang mampu membantu mempercepatkan penggantian sel yang telah rosak dan melindungi kulit dari radikal bebas.

7. Menegang dan menganjalkan kulit. Soya membantu dalam penghasilan kolagen. Apabila usia kita mencecah 20-an, penghasilan kolagen dalam tubuh mula terhenti. Oleh itu, pengambilan soya ini dapat membantu anda mendapatkan kulit yang lebih anjal dan tegang.

 

RAHSIA KULIT CANTIK 2

TAHUKAH ANDA?

 

Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. Ianya diiktiraf diseluruh dunia sebagai makanan tambahan protein berasaskan soya yang mempunyai kualiti protein paling tinggi. Kenyataan ini turut dibuktikan dengan kajian klinikal yang ekstensif dan komprehensif.

RAHSIA KULIT CANTIK 2

TAHUKAH ANDA?

 

Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. Ianya diiktiraf diseluruh dunia sebagai makanan tambahan protein berasaskan soya yang mempunyai kualiti protein paling tinggi. Kenyataan ini turut dibuktikan dengan kajian klinikal yang ekstensif dan komprehensif.

Terlalu ramai yang sudah pun mencuba soya dari Shaklee (ESP) dan bersetuju bahawa kulit mereka semakin baik dan cantik. Ini salah satu testimonial dari pelanggan kami sendiri di AdaaInspiration.com
Untuk lebih banyak lagi testimonial anda boleh jenguk SINI ya.

Dapatkan protein soya terbaik anda melalui kami!!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This