Promosi Youth Mask

Jun 2019 yang lepas, Shaklee telah melancarkan Promosi Youth Mask dalam bentuk set berkembar. Atas sambutan yang begitu menggalakkan, Shaklee telah melanjutkan tempoh Promosi Youth Mask ini bukan sahaja sehingga 31 Julai tetapi lebih lama lagi iaitu sehingga 31 Ogos 2019! 

Meriah betul promosi ni sehinggakan mereka yang telah mencuba turut berkongsi gambar-gambar mereka ketika memakai mask tersebut.

 

Pertandingan Youth Mask

Hujung bulan lepas, Shaklee telah menganjurkan satu pertandingan dan terbuka untuk semua. Ramai yang cukup ‘sporting’ untuk mencuba memakai Youth Mask dengan kreatif dan berkongsi gambar mereka!

 

Promosi Youth Mask 12

Mudah sahaja syaratnya kan. selama 2 minggu berlangsungnya pertandingan ini 6 orang pemenang telah dipilih untuk memenangi Set Barangan Shaklee yang bernilai lebih RM120! Untung betul kan? Sapu-sapu, ambil gambar, pos dan menang!

Inilah dia barisan para pemenang yang bertuah

 

Promosi Youth Mask Shaklee

Siapa tahu bulan ni ada pertandingan lagi dari Shaklee. Anda juga boleh sertai tau. Nak cuba masker istimewa ni bolehlah dapatkan Promosi Youth Mask yang sedang berlangsung ni.

Hanya hubungi kami ok?

Tak tahu nak pilih yang mana satu? Nak tahu info setiap satu jenis Mask yang ditawarkan ni? Boleh teruskan membaca entry Adaa sebelum ini Youth Mask Shaklee dan tengok terus Testimonial Youth Mask

Pasti anda tahu nak pilih yang mana 😀

(Harga pasaran bagi 2 tub mask: Rm297.50 beserta hadiah. Untuk ahli, potongan lebih 25% untuk anda disamping hadiah percuma!)

Bersedia untuk kelihatan lebih muda?

Hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan berkaitan Youth Shaklee Skin Care, konsultasi percuma atau promosi terkini

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This