SHAKLEE YOUTH SKINCARE

Pada 3 dan 4 Feb 2018 yang lepas, Adaa dan suami berpeluang untuk melihat, merasai dan mempelajari segalanya tentang produk penjagaan kulit oleh Shaklee yang bakal dilancarkan pada Mac 2018 ini. Shaklee Youth Skincare ini akan menggantikan produk penjagaan Nutriwhite dan Enfuselle sebelum ini. Nanti dah tiada lah dua tu yang ada hanyalah produk Shaklee Youth Skincare yang lebih baik pastinya dari segi kualiti dan keberkesanannya. Produk ini telah menjadi fenomena di US setelah dilancarkan pada Ogos tahun lepas. Kenapa? Apa uniknya Shaklee Youth Skincare ni? Kita cerita sikit ya.

Kami bersyukur kerana berpeluang untuk melihat dan merasai sendiri produk terbaru dari Shaklee ini. Selama dua hari tersebut kami telah melakukan ujian analisis untuk muka, mempelajari demo menggunakan Youth, belajar sains disebalik penghasilan Youth Shaklee Skin Care dari pakar dan saintis Shaklee yang membangunkan sendiri Youth dan melihat sendiri testimonial sahabat kami yang telah diuji dengan produk Youth ini. Apa yang boleh adaa katakan, kesannya memang WOW!

Kini kami sudah pun dibekalkan dengan segala info dan terlatih untuk memberi demo kepada anda yang ingin mendapatkan Youth. Boleh ajukan sebarang soalan kepada kami jika ada.

SHAKLEE YOUTH SKINCARE: BEBAS BAHAN KIMIA BAHAYA

Dalam entry Adaa sebelum ini RANGKAIAN YOUTH SKIN CARE DARI SHAKLEE, Adaa ada beritahu nyatakan bahawa ianya bebas lebih daripada 2500 bahan kimia bahaya termasuklah paraben, merkuri dan sebagainya. Ini adalah untuk rangkaian yang dilancarkan di USA.

Untuk rangkaian di Malaysia, Shaklee telah menggunakan rumusan khas untuk disesuaikan dengan kulit Asia dan cuaca di Malaysia. Istimewa kan? Di Malaysia juga, produk Shaklee Youth Skin Care ini bebas dari lebih 1500 bahan kimia berbahaya termasuklah Lauril sulfat/ Laureth Sulfat, pewangi sintetik, paraben, fomaldehid, paraffin/ petrolatum, EDTA, benzofenon, hydroquinone, gluten dan banyak lagi.

Bukan itu sahaja, ianya 100% GLUTEN FREE, 100% CRUELTY FREE, 100% VEGAN.

YOUTH TIDAK MENGANDUNGI LEBIH 1500 BAHAN KIMIA BAHAYA

YOUTH DIRUMUS KHAS UNTUK KULIT WANITA DAN LELAKI ASIA

100% WANITA MENDAPATI KULIT MEREKA LEBIH MUDA HANYA DALAM 4 MINGGU

PELEMBAP YOUTH MENGANDUNGI SPF 50 BERBANDING HANYA 30 DI USA BAGI MEMENUHI KEPERLUAN PENDUDUK ASIA DENGAN CUACA KHATULISTIWA

INDEKS USIA KULIT (SKIN AGE INDEX)

Shaklee Youth Skincare telah dibangunkan oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa dan Shaklee adalah satu-satunya syarikat yang menggunakan Indeks Usia Kulit. Indeks Usia Kulit ini mengukur secara tepat kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Dalam ujian yang telah dijalankan oleh Shaklee, seramai 100 orang wanita kaukasia dan Asia (20 orang dari setiap dekad umur), selepas 4 minggu menggunakan Youth, 100% mendapati kulit mereka lebih muda dan 2/3 daripadanya telah mengubah usia kulit mereka sedekad lebih muda!

Satu ujian terhadap seorang wanita Asia yang berusia 58 tahun, dengan usia kulit 56 tahun, selepas menggunakan Youth selama 12 minggu usia kulit beliau telah menjadi 46 tahun. Sedekad lebih muda!

Inilah yang dikatakan KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI. Shaklee bukan sekadar memberi jaminan, tetapi membuktikannya dengan keputusan ujian klinikal.

BERITA BAIK

 

Pada bulan Mac 2018, kami bakal melancarkan produk YOUTH untuk anda. Yang menariknya, terdapat pelbagai hadiah menarik bagi setiap Set Youth yang anda beli. Ini sebagai tanda penghargaan bagi anda yang ingin bersama-sama kami dalam perjalanan mendapatkan kulit yang lebih muda. Bukan itu sahaja, sebagai syarikat nutrisi No 1 di US, Shaklee juga mahukan anda HIDUP LEBIH MUDA, LEBIH LAMA. Shaklee bukan sahaja membekalkan nutrisi untuk kesihatan dalaman, malah untuk luaran.

Shaklee merupakan syarikat nutrisi dan berbeza dengan syarikat kosmetik, shaklee tidak menumpukan pada perubahan kulit wajah anda secara sementara, tetapi dengan YOUTH, Shaklee memperbaiki masalah kulit anda dari dalam, seawal peringkat DNA. Shaklee tidak memberi “topeng” kepada anda tetapi memberikan nutrisi yang secukupnya bagi mengembalikan keremajaan anda.

Nak tempah set Youth anda yang sarat dengan hadiah bulan Mac ini, hubungi Adaa segera!

 

Ingin lihat lebih banyak info serta testimonial YOUTH? Rujuk YOUTH

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This