Youth Skin Care Murah
Murah ke? ya murah. Sebab apa Adaa kata murah? Sebab kali ini, anda jimat banyak sangat tau! Letih dah bagitahu sebelum-sebelum ni lagi. Ini HARGA PELANCARAN. Jadi sebab tu dapat hadiah banyak sehingga RM400 lebih! Tak promosi lagi ke gitu? Lebih dari promosi dah deknon. Youth Skin Care murah sangat Mac ni kerana Shaklee mahu anda bersama-sama merasai transformasi 360 darjah terhadap kesihatan dan kecantikan kulit anda. Bila lagi nak merasa Youth Skin Care murah ye tak? Ini lah masanya. Siapa cepat dia untung. Kalau tunggu-tunggu, maka nanti gigit jarilah sebab lepas ni mungkin takde dah Youth Skin Care murah macam ni.

NAK CUBA YOUTH SKIN CARE MURAH?

Maaf gambar agak kabur. Sebab apa? Sebab Adaa tak menyempat-nyempat nak kongsi dengan korang semua. Teruja terlebih ni. Belum keluar poster yang lebih jelas lagi. Tapi tak kisahlah yang penting nampak harga dan hadiah ehehe

 

 

INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

 

Dalam set ini anda akan mendapat:

  1. Luminious Gel oil
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer
  4. Advance Renewal Night Cream
  5. Youth Activating serum

SERTA PERCUMA

  1. Youth Beauty bag (memang lawa, elok sangat)
  2. Regime Card
  3. Radiance C+E ( 60 capsule, ini sahaja bernilai lebih RM300)

ADA LAGI

  • Percuma penghantaran (rm11)
  • Percuma keahlian Shaklee (rm68.90)
  • Rebat tunai

Semua ini anda boleh dapat hanya dengan RM1338.25. Ini belum lagi tolak anda punya rebat tunai lagi, dapat hadiah lagi, kalau jadi ahli dapat harga ahli lagi (lebih penjimatan). Pendek kata jimat sangat-sangat.

 

STARTER SET

 

Dalam set ini pula anda akan dapat:

  1. Luminious Gel oil
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer
  4. Advance Renewal Night Cream

SERTA PERCUMA

  • Two ways magnifying mirror
  • percuma penghantaran

Cermin tu nak tengok lubang kecik mana kat muka pun boleh.

 

Apa kelebihan setiap set? Yang mana satu nak pilih, anda boleh rujuk entry Adaa 3 SET YOUTH UNTUK ANDA PILIH!

Kalau Adaa, dah tentu pilih set yang pertama. Jimat sampai beratus ringgit. silap-silap boleh beli dua set ha.

Jangan lepaskan tau.

Jika nak buat preorder, boleh hubungi Adaa sekarang juga. Tekan aja butang whatsapp tu dan terus bagitahu nak preorder. Mac nanti masuk je terus kita serbu!!

Rebut jangan tak rebut!

 

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This