Hari ni tak berapa sempat nak tulis panjang. Jadual penuh dari pagi ke petang. Tapi memandangkan nak juga update, kali ni Adaa kongsikan 4 resepi smoothie yang sangat-sangat sedap. Tonton video sampai habis baru salin resepi smoothie pilihan anda ok? Nak cuba semua resepi smoothie pun boleh, takde siapa marah punya.

 

PERLU ADA FERRANO?

 

Tak semestinya. Jenama lain pun boleh. Jangan blender cili sudah kang pedas pula smoothie korang tu. Asalkan ada pengisar yang sesuai anda boleh guna dan boleh cuba resepi diatas.

RESEPI SMOOTHIE TERBAIK SETIAP MASA

 

Yang nak amalkan eat clean, yang nak buat minuman untuk buka puasa, yang nak jaga berat badan, ini resepi yang sangat sesuai untuk anda cuba. Memang sengaja kami guna ESP dan Cinch Shake dalam video ni sebab apa? Sebab khasiat yang dibekalkan terlalu banyak untuk anda.

Kalau ESP, memang kegemaran No 1 Adaa, dan yang kedua CInch Shakle Chocolate. Cinch Shake didatangkan dalam 3 perisa iaitu Chocolate, Vanila dan Cafe latte. Tetapi Adaa memang hantu coklat jadi yang tulah jadi pilihan hati. Huuuu sedap sungguh! Kalau letak 2 skop Cinch Shake Chocolate dalam susu segar sejuk, masyaAllah, sedapnya tak tau nak cakap. Apa lagi kalau buat smoothie ni.

Kalau tak percaya sedap, kenalah buat.

Selamat mencuba!

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

READ  ESP- SOY PROTEIN ISOLATE POWDER

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This