Promosi

Hello November! Alhamdulillah atas segala yang berlaku pada bulan Oktober dan terima kasih Tuhan kerana panjangkan hayat kita untuk bertemu dengan November 2017. Bulan ni ada banyak promosi menarik dari Shaklee tau. Bagi peminat tegar Shaklee, belum habis Oktober dia dah tanya dah apa promosi November hehe. Jadi kali ni Adaa kongsi lah promosi yang berkaitan semoga lebih banyak penjimatan untuk anda semua bulan ni.

PROMOSI NOVEMBER 2017

Ini lah antara promosi menarik bulan ni. Rugi kalau melepas.

MASA UNTUK KESIHATAN KELUARGA

 

Selalunya Shaklee buat promosi wanita, yang lelaki jealous siap tanya lelaki tak penting ke? Ok, jadi bulan ni Shaklee bagi adil, sama rata. Beli set Daily Essential anda boleh dapat produk Vitamin E ( for him) atau GLA (for her) pada harga potongan sebanyak 20%. Jadi lelaki boleh beli, perempuan pun boleh beli.

Satu lagi promosi menarik, Vitalea For Kids beli 3 percuma 1 botol! Rasa dia best tau. Rasa anggur. Jadi, dari duk bagi gula-gula tak sihat tu baik suruh diorang makan vitalea ni. Macam gula-gula juga. Mesti anak-anak suka!

MASA UNTUK VIVIX!

 

Ini peluang anda yang masih belum jadi ahli Shaklee. Kalau asyik berkira bila nak jadi ahli, inilah masanya. Sebab apa? Sebab bulan ni, kalau beli Vivix 2 botol, anda akan dapat:

  • Jadi ahli secara percuma (jimat 68.90)
  • Percuma penghantaran (jimat rm10.60)
  • Penjimatan produk pada harga ahli (rm144)
  • Potongan lagi 5% untuk produkĀ  (rm40)
  • Dapat cashback lagi!! (rm36.10)

Penjimatan lebih RM300 tau! Itu yang anda dapat bulan ni tau. Tapi kelebihan anda sebagai ahli tak terhenti disitu. Banyak lagi kelebihan yang anda dapat setelah menjadi ahli Shaklee. Boleh rujuk sini ya. Ini baru sebahagian kecil. Nanti Adaa akan kongsikan banyak lagi kelebihan sebagai ahli Shaklee dari masa ke semasa. SINI

PRODUK TERBARU SHAKLEE UNTUK BAYI ANDA

 

Produk ni telah berada di US agak lama tapi kali ini telah dibawa ke Malaysia khas untuk bayi anda. Adaa dah dapat dah satu set beli masa Baby Roadshow siap dengan towel dan bag lagi. Hujung bulan ni anda semua dapat merasa produk terbaru ni. Esok adaa cerita pasal Shaklee Baby ni ya šŸ™‚ Jangan lepas kan tau. Terutamanya kalau anak anda mempunyai kulit yang sensitif. Well, i guess every baby quite sensitive. Jadi berikan yang terbaik buat bayi anda.

 

Menarik tau. Kalau rasa nak tahu lebih banyak tentang promosi bulan ni atau apa sahaja berkaitan produk, boleh hubungi adaa ok?

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This