Testimonial set penjagaan kulit Youth

Dalam entry RANGKAIAN YOUTH SKIN CARE DARI SHAKLEE semalam, Adaa dah janji akan kongsikan testimonial set penjagaan kulit Youth kan. Jadi hari ini Adaa akan tunjukkan kepada anda 18 gambar sebelum dan selepas penggunaan produk Youth Skin Care oleh Shaklee beserta 4 video. Produk ini mula dilancarkan pada Ogos 2017, masih belum setahun pun lagi. Tapi itu di USA ya. Jadi semua testimonial set penjagaan kulit Youth yang akan dikongsikan ini adalah dari mereka di USA yang sudah pun berpeluang mencuba. Testimonial set penjagaan kulit Youth memang banyak terlalu banyak tetapi hari ni adaa hanya akan tunjukkan sebahagian saja lah ok? Untuk pengguna di Malaysia, Feb dan Mac 2018 ini baru berpeluang mencuba dan kami amat nantikan testimonial daripada anda di Malaysia pula. Untung-untung boleh jadi model 🙂

TESTIMONIAL SET PENJAGAAN KULIT YOUTH 

Ok, tanpa lengah lagi jom kita lihat perubahan dan transformasi mereka setelah menggunakan Youth. Perhatikan bagaimana kedutan halus mula hilang, muka yang kendur mula anjal kembali, bintik penuaan seperti jeragat juga pudar. Ini hanya baru beberapa bulan penggunaan. Bayangkan kalau guna lebih lama. Wow!

Teruja dengan transformasi mereka?

BEBAS SOLEKAN

Bagi yang sering bersolek, anda tak perlu lagi risau kerana dengan Youth, anda dapat memiliki kulit yang cantik seolah olah mengenakan solekan! Jimat masa, kekal lawa. Siapa nak?

JIMAT MASA

Sekarang dunia serba serbi nak cepat. Kadang pakai tudung pun senget sebab tak sempat. Dengan Youth anda akan lebih yakin dengan kulit anda. Tidak perlu bersolek tebal dan sangat menjimatkan masa anda terutamanya pada waktu pagi dan selepas solat. Senang kan?   Ini adalah antara testimonial yang dapat Adaa kongsikan kali ni. Di bawah entry ini Adaa kongsikan video testimonial Youth dari mereka. Semuanya pendek-pendek sahaja, jangan risau data anda habis 🙂 Tonton dan rasai keterujaan mereka!

TESTIMONIAL PENGGUNA YOUTH MALAYSIA?

Jika anda dah cuba, boleh kongsikan pengalaman anda disini. Adaa tunggu ok!

Mary | Clinical Results Without Compromise

As a mother of four, Mary cares as much about ingredient safety as she does getting great results.

Nicolle | Saving Time with YOUTH® Skin Care

YOUTH® has given busy mom, Nicolle, extra time in the morning and the confidence to go without make up.

Elisabeth | Wear Your Own Face…Confidently

After using YOUTH® Skin Care, Elisabeth saw a difference in her skin and her confidence.

Barb | Erasing Decades with YOUTH®

YOUTH® skin care impressed Barb the first time she tried it. And after just 8 weeks, she noticed something remarkable…her skin was feeling younger.

INGIN MILIK SET YOUTH SKIN CARE?

 

Feb 2018 ini Shaklee akan mula memberi peluang kepada Leader Shaklee (ya itu saya!) untuk membeli dan mencuba sendiri kehebatan produk fenomena ini dan bermula Mac 2018, anda pula akan berpeluang memiliki set ini. Nak jadi antara yang terawal?

Di Malaysia, anda boleh jadi antara pengguna terawal. Jika anda mendapatkan satu SET YOUTH, anda bukan sahaja akan dapat pelbagai hadiah percuma, tetapi juga:

  • Keahlian secara Percuma
  • Cash back (beli barang dapat lagi duit!)
  • dan nikmati segala kelebihan sebagai ahli Shaklee!

Tunggu apa lagi? Whatsapp segera untuk book set anda bersama kami!

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This