Youth Hydration Collection Dari Shaklee

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Youth Hydration Collection

 

Youth Hydration Collection bakal menemui anda pada hujung tahun ini. Sebelum ni dah ada 3 set  YOUTH yang boleh anda pilih mengikut kesesuaian kulit dan masalah kulit anda iaitu Starter Set, Renew And Maintain set dan Intensive Treatment And Repair Set. Kali ini Shaklee berikan satu lagi set istimewa untuk kita yang tinggal di iklim khatulistiwa ni. Panas sangat kan sampaikan kulit pun kering kontang dek duduk dalam bilik berpenghawa dingin.

Youth Shaklee
YOUTH STARTER SET
Youth Shaklee Skin Care
YOUTH RENEW AND MAINTAIN SET
Youth Shaklee Skin Care
YOUTH INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET

https://youtu.be/FNpfUuXt-rw

Youth
.

Dalam set Youth Hydrating Collection ini, 3 daripada itemnya adalah item dari rangkaian asal iaitu Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner dan Advance Renewal Night Cream- Light. Bagi melengkapkan set ini, Shaklee telah memformulasi dan mengeluarkan 2 lagi item baru iaitu Moisture Activating Serum dan Moisture Lock Day Cream. 

 

Youth Hydration Collection

Youth Moisture Activating Serum

Membantu menghidrat kulit anda sehingga 212%!

Serum ini diformulasi menggunakan Active Cellular Hydration Technology bagi membantu meningkatkan, menghidrat dan melembabkan kulit anda sehingga 212%  serta mengekalkan kelembapan tersebut selama 8 jam pada setiap kali sapuan!

Teknologi yang digunakan mampu menjadikan serum ini seperti magnet yang menarik lembapan dan mengunci molekul air untuk membentuk satu lapisan lembapan atau air di bahagian kulit luar anda umpama empangan. Ini membantu kulit anda untuk kekal segar, mengelakkan kemerahan serta kemunculan garis halus.

Youth Hydration Collection

Youth Moisture Lock Day Cream

Menyegarkan dan menghidrat kulit anda serentak!

Dengan menggunakan teknologi yang sama, Moisture Lock Day Cream ini mampu melindungi kulit anda dari kehilangan lembapan kulit dan menjadikan kulit anda kekal licin, segar, lembut, dan terhidrat sepanjang hari!

Ia juga turut dilengkapi dengan Vital repair Complex dan Muscadine Grape Extract sebagai anti-penuaan terhadap kulit anda. 

Tiada SPF, tekstur lebih ringan, kurang berminyak

Sesuai
.

Seperti juga namanya, dah tentu set ini sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang kering. Tetapi ia juga sesuai untuk mereka yang mempunyai:

  • Kulit sensitif
  • Mudah berjerawat
  • Berminyak

Ya, untuk anda yang mempunyai kulit berminyak juga sesuai kerana serumnya bukan berasaskan krim dan krim siangnya juga mempunyai tekstur yang lebih ringan dan kurang berminyak. 

Orang yang mempunyai kulit yang berminyak lazimnya menghasilkan lebih banyak sebum kerana faktor cuaca atau kekurangan lembapan di permukaan kulit akibat terlalu sering mencuci muka atau penggunaan kertas minyak yang menyerap hampir semua minyak semulajadi pada kulit. Jadi kulit kita akan tersilap membawa signal bahawa kurang lembapan dan perlu hasilkan lebih banyak sebum. Sekiranya kulit terhidrat dengan baik, minyak berlebihan juga akan semakin kurang dihasilkan. Barulah kulit nampak berseri dan bersinar. Tidak terlalu kering, atau terlalu berminyak!

Kuasa
.

Dengan gabungan Active Cellular Hydration Technology dan botanikal yang terpilih, maka terhasillah formula eksklusif yang digunakan untuk menghasilkan Youth Hydration Collection. Antaranya termasuklah;

  • Ekstrak kaktus membantu menarik dan mengunci molekul air pada permukaan kulit dan membawa molekul air tersebut ke bahagian sel yang memerlukan lembapan. 
  • Gabungan unik 4 bentuk Hyaluronic Acid yang mampu mengekalkan sehingga 1000 kali beratnya sendiri didalam air, supaya dapat memerangkap dan mengekalkan lembapan pada lapisan dalam kulit.
  • Squalane (sebatian hidrokarbon) berasaskan 100% tumbuhan membantu membina tembok perlindungan bagi mengurangkan kehilangan lembapan. 
  • Lipid berasaskan 100% tumbuhan membantu mengekalkan kelembapan pada kulit.

Youth Hydration Collection
Youth Hydration Collection
Youth Hydration Collection
Youth Hydration Collection
Youth Hydration Collection

4 Langkah
.


https://youtu.be/RDbZk733i00

Mudah kan? hanya 4 langkah ringkas, dan kulit anda sudah bersedia. 

Nak lebih cantik, berseri, serta segar? Apa kata anda cuba spa sendiri di rumah dengan 2 masker terbaru Shaklee. Youth Shaklee Mask iaitu Youth Purifying Clay Mask dan Youth Hydrating Gel Mask membantu membuang serta detoks segala kekotoran di wajah anda serta membantu kulit anda lebih bersih, lebih hidrat, tidak kusam, berseri serta segar lebih lama!


Youth Shaklee Mask

Untuk dapatkan rangkain produk Youth, hubungi kami segera bagi mengetahui set yang sesuai dengan anda. Jangan lupa ikuti kami untuk mengetahui  promosi terkini, produk terbaru dan pelbagai tawaran menarik dari Shaklee untuk anda!

Bersedia untuk kelihatan lebih muda?

Hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan berkaitan Youth Shaklee Skin Care, konsultasi percuma atau promosi terkini


Whatsapp sekarang


Facebook


Instagram


Google-plus

Similar Posts