VITA-LEA

Vita-lea adalah formulasi khas yang dicipta untuk menyokong keperluan lelaki dan wanita. Setiap hidangan Vita-lea memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal, termasuk Vitamin C, dan Beta Kerotena untuk perlindungan antioksidan. Vita-lea menyokong kesihatan optimum, dan merupakan nutrien penting untuk kesihatan dan kesejahteraan optimum. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang ada sekarang.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

  • Multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia.
  • Asalnya dikenali sebagai ”Vitalize-Mineral” dan disingkatkan menjadi ”Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini berasal dari Shaklee.
  • Setiap tablet = 30 nutrisi harian lengkap, 12 vitamin dan 7 mineral penting.
  • Disaluti dengan serbuk nutrisi- spirulina.
  • Tablet multivitamin paling pantas larut dalam air dan juga dalam tubuh manusia.
  • Mineral didalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan pantas oleh usus kecil.
  • Pengambilan selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.
  • Vita-lea telah dipilih oleh Center for Science di USA sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

MANFAAT UTAMA VITA-LEA

 

PENAMBAHAN TENAGA SEGERA

Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian

PELENGKAP NUTRISI

Vita-lea membantu melengkapkan kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang terutamanya bagi mereka yang mengamalkan diet sayuran (vegetarian) dan anemia.

KEUPAYAAN SISTEM PRODUKTIF

Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar

METABOLISME

Sangat membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan.

ELEMEN PENTING PADA SEL TUBUH

Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tiroid.

MELINDUNGI ORGAN

Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

 

VITA-LEA PRODUCT KNOWLEDGE

Kalau rasa tak tahu nak mulakan dengan produk Shaklee yang mana, ini adalah produk yang patut anda pilih. Ini merupakan produk paling asas untuk meningkatkan dan memelihara kesihatan anda.

Vita-Lea® Iron Formula
Kod Produk: 10131 (120 tablet / 60 hidangan)

 

Saranan penggunaan:
Untuk dewasa sahaja. Ambil 2 tablet sekali sehari selepas makan.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This