Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik dunia. Jika minyak ikan lain diambil dari minyak hati ikan, minyak ikan Shaklee lebih istimewa kerana ianya diekstrak dari ikan laut air sejuk di perairan negara Jepun.

Apa Keistimewaan Omega Guard Shaklee?

 

MINYAK IKAN BERKEPEKATAN TINGGI
OmegaGuard membekalkan spektrum lengkap 7 jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semulajadi dalam ikan kecil dilautan dalaman air sejuk.

PENYULINGAN MOLEKUL BERGANDA

Kebanyakan pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan. Kaedah ini bukan sahaja memusnahkan sesetengah nutrien malah tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan.

Shaklee menggunakan proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat untuk mengekstrak asid lemak Omega 3 paling tulen dan paling semulajadi disamping menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (bahan kimia industri yang sangat toksik). Ia juga dapat menyingkirkan bau dan rasa kesan hanyir ikan.

SAHABAT IKAN

Ia telah diiktiraf sebagai Friend of The Sea untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

Lihat testimonial Omega Guard Shaklee yang dah kami himpunkan digaleri ini. InsyaAllah akan sentiasa di tambah dari masa ke semasa.

Testimonial Omega Guard Shaklee

 

Harga Omega Guard Shaklee

 

Sebotol mengandungi 90 biji dengan harga RM136 sahaja. Boleh tahan sehingga 1 bulan. 

Sekiranya anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, dah tentu lebih banyak kelebihan termasuk potongan harga yang banyak untuk anda. Lebih jimat, lebih berbaloi.

Hubungi kami segera untuk pembelian dan konsultasi percuma. Mana tahu nanti gambar anda pula ada digaleri kami ni 🙂

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This