Promosi Youth

Promosi Youth dah tiba! Bulan lepas, kita bagitahu Youth akan masuk kan. Itu pun dah cukup teruja sebab bila lihat testimonial Youth, memang sangat mengagumkan! Sebab itu jugalah, baru saja Shaklee bagitahu tentang promosi Youth pada tengah malam 28hb Feb, 2 hb Mac Shaklee dah keluar notis. Habis stok satu Malaysia! Mana tak fenomena! Semua pakat rebut promosi Youth sebab dapat penjimatan banyak bulan ni. Apa yang jimat?

APA PROMOSI YOUTH BULAN INI?

Inilah yang ditunggu-tunggu. Ada 2 pilihan set untuk anda.

  1. Starter set
  2. Intensive treatment and repair set

Dua-dua pun dapat hadiah percuma tau!

promosi youth
promosi youth

STARTER SET

Apa anda akan dapat dalam set ini?

  1. Luminous Gel oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer SPF-50
  4. Advanced Renewal Night Cream

Ini adalah set paling asas dan hanya memerlukan 4 langkah mudah untuk anda amalkan setiap hari:

  1. Cuci muka
  2. Sapukan toner dengan rata
  3. Pada waktu siang, sapukan Age Defense Moisturizer
  4. Pada waktu malam pula, selepas mencuci dan menyegar, sapukan Night Cream.

Mudah! Dalam set ini selain 4 produk ini untuk promosi Youth Mac, anda akan dapat, 2 way magnifying mirror secara percuma berserta penghantarann percuma!. Jadi, anda boleh belek muka anda tu sejelas-jelasnya. Setiap perubahan selepas anda gunakan Youth, harus anda rekod dalam bentuk imej supaya anda sendiri dapat lihat transformasi diri dan kulit anda.

promosi youth
promosi youth

INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

Set ini merupakan set lengkap Youth. Apa yang anda dapat?

  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Youth Activating Serum
  4. Radiance C+E (percuma!)
  5. Age Defense Moisturizer SPF-50
  6. Advanced Renewal NIght Cream

Dalam set ini ada 2 item tambahan yang mana, salah satu daripadanya anda akan dapat secara percuma! Ini pun dah hampir RM400 penjimatan. Apa lagi yang anda dapat secara PERCUMA?

  1. Keahlian Shaklee beserta kit ahli
  2. Penghantaran percuma
  3. Radiance C+E ( 60 kapsul)
  4. Beg kosmetik Youth eksklusif
  5. Rebat wang tunai! wow!

Untung sungguh kalau dapatkan promosi Youth bulan ni. Dah lah beli dapat banyak barang percuma, siap dapat duit balik lagi.

KALAU TERLEPAS PROMOSI YOUTH NI BULAN DEPAN ADA LAGI?

Kalau terlepas bulan ni, bulan depan belum tentu ada. Ini pun baru masuk 2 hari promosi Youth, dah habis licin. Lagi satu ini promosi bulan ini sahaja tau!

2 HARI DAH HABIS, LEPAS TU KALAU NAK ORDER HARI NI MACAM MANA?

Jangan risau, stok akan sampai minggu depan. Tapi diingatkan, senarai menunggu dah panjang. Tinggal nak serbu je ni bila stok sampai. Jadi, jika berminat, cepat-cepat hubungi Adaa untuk order segera supaya bila stok masuk je Adaa boleh dapatkan untuk anda!

z

BERITA BAIK!!

” Akak nak beli satu-satu boleh tak? Hari tu akak beli Starter Set je, akak nak tambah Youth Activating Serum boleh?”

Ya, boleh! Mulai MEI 2018, anda boleh mendapatkan produk Youth secara ala-carte! simpan tarikh tu elok-elok ya! Ini adaa siap bagi poster dan harga lagi!

Tapi, sementara ada promosi untuk set, lebih baik dapatkan set dulu. Untung berganda ni! Bagi yang ingin dapatkan YOUTH pada hari ini, bulan ini, cepat-cepat ambil tekan butang whatsapp di bawah ya! Adaa tunggu!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This