Promosi Youth
Promosi Youth dah tiba! Bulan lepas, kita bagitahu Youth akan masuk kan. Itu pun dah cukup teruja sebab bila lihat testimonial Youth, memang sangat mengagumkan! Sebab itu jugalah, baru saja Shaklee bagitahu tentang promosi Youth pada tengah malam 28hb Feb, 2 hb Mac Shaklee dah keluar notis. Habis stok satu Malaysia! Mana tak fenomena! Semua pakat rebut promosi Youth sebab dapat penjimatan banyak bulan ni. Apa yang jimat?

APA PROMOSI YOUTH BULAN INI?

Inilah yang ditunggu-tunggu. Ada 2 pilihan set untuk anda.

  1. Starter set
  2. Intensive treatment and repair set

Dua-dua pun dapat hadiah percuma tau!

promosi youth
promosi youth

STARTER SET

Apa anda akan dapat dalam set ini?

  1. Luminous Gel oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer SPF-50
  4. Advanced Renewal Night Cream

Ini adalah set paling asas dan hanya memerlukan 4 langkah mudah untuk anda amalkan setiap hari:

  1. Cuci muka
  2. Sapukan toner dengan rata
  3. Pada waktu siang, sapukan Age Defense Moisturizer
  4. Pada waktu malam pula, selepas mencuci dan menyegar, sapukan Night Cream.

Mudah! Dalam set ini selain 4 produk ini untuk promosi Youth Mac, anda akan dapat, 2 way magnifying mirror secara percuma berserta penghantarann percuma!. Jadi, anda boleh belek muka anda tu sejelas-jelasnya. Setiap perubahan selepas anda gunakan Youth, harus anda rekod dalam bentuk imej supaya anda sendiri dapat lihat transformasi diri dan kulit anda.

promosi youth
promosi youth

INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

Set ini merupakan set lengkap Youth. Apa yang anda dapat?

  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Youth Activating Serum
  4. Radiance C+E (percuma!)
  5. Age Defense Moisturizer SPF-50
  6. Advanced Renewal NIght Cream

Dalam set ini ada 2 item tambahan yang mana, salah satu daripadanya anda akan dapat secara percuma! Ini pun dah hampir RM400 penjimatan. Apa lagi yang anda dapat secara PERCUMA?

  1. Keahlian Shaklee beserta kit ahli
  2. Penghantaran percuma
  3. Radiance C+E ( 60 kapsul)
  4. Beg kosmetik Youth eksklusif
  5. Rebat wang tunai! wow!

Untung sungguh kalau dapatkan promosi Youth bulan ni. Dah lah beli dapat banyak barang percuma, siap dapat duit balik lagi.

KALAU TERLEPAS PROMOSI YOUTH NI BULAN DEPAN ADA LAGI?

Kalau terlepas bulan ni, bulan depan belum tentu ada. Ini pun baru masuk 2 hari promosi Youth, dah habis licin. Lagi satu ini promosi bulan ini sahaja tau!

2 HARI DAH HABIS, LEPAS TU KALAU NAK ORDER HARI NI MACAM MANA?

Jangan risau, stok akan sampai minggu depan. Tapi diingatkan, senarai menunggu dah panjang. Tinggal nak serbu je ni bila stok sampai. Jadi, jika berminat, cepat-cepat hubungi Adaa untuk order segera supaya bila stok masuk je Adaa boleh dapatkan untuk anda!

z

BERITA BAIK!!

” Akak nak beli satu-satu boleh tak? Hari tu akak beli Starter Set je, akak nak tambah Youth Activating Serum boleh?”

Ya, boleh! Mulai MEI 2018, anda boleh mendapatkan produk Youth secara ala-carte! simpan tarikh tu elok-elok ya! Ini adaa siap bagi poster dan harga lagi!

Tapi, sementara ada promosi untuk set, lebih baik dapatkan set dulu. Untung berganda ni! Bagi yang ingin dapatkan YOUTH pada hari ini, bulan ini, cepat-cepat ambil tekan butang whatsapp di bawah ya! Adaa tunggu!

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This