Promosi Ramadhan Shaklee
Promosi Ramadhan Shaklee
Alhamdulillah, kita semakin menghampiri Ramadhan. Cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru sahaja kita berpuasa tup tup dah datang lagi bulan puasa. Bila masuk bulan Ramadhan ni yang selalu terfikir adalah tentang sahur, bagaimana nak tahan puasa dan sebagainya kan. Terutama kalau ada anak yang bersekolah. Kesian dengan cuaca panas sekarang ni. Jadi, Shaklee dengan baik hatinya menyediakan Promosi Ramadhan Shaklee khas untuk semua umat Islam. Yang bukan Islam pun boleh je rebut promosi ni sekali. Bukan selalu ada Promosi Ramadhan Shaklee ni kan. Dah namanya pun puasa setahun sekali. Jadi, apa promosi ramadhan dari Shaklee tahun ini?
Promosi Ramadhan Shaklee 1
Wah, best sangat-sangat ni! Semua produk terlaris Shaklee setiap kali Ramadhan. Lambat melepas! ūüėõ

 

PERFORMANCE DRINK

Ini adalah pilihan nombor 1! Minuman ini memang sangat membantu terutamanya bagi ibu menyusu, mereka yang selalu letih, yang kerja berat. Sebab apa, sebab ini adalah minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. Bukan calang-calang air ni. Ianya membantu tubuh kita dengan menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan atau dehidrasi terutamanya ketika bulan Ramadhan dimana pengambilan bendalir adalah terbatas kan dari hari-hari biasa. Lebih info dan kehebatan performance drink di SINI

MEAL SHAKES

Meal shakes ni kan, kalau setiap kali buka kotak dari Shaklee, yang pertama sekali Adaa bau adalah bau Meal shakes ni. MasyaAllah, harum lain macam. Dengan bau manis Vanila, rasa lemak berkrim je. Memang menggoda. Tak peliklah kalau minuman ini sangat popular dikalangan kanak-kanak. Rasanya kalau adaa boleh gambarkan seperti aiskrim vanila. Ya, sangat sedap! Lebih menarik, ianya kaya dengan pelbagai nutrisi lengkap harian serta mudah diserap untuk kegunaan harian. Jadi, anda akan lebih bertenaga sepanjang hari!

VANILA CINCH SHAKE

Merupakan minuman protein yang kaya dengan nutrisi; 24 gram protein, 24 jenis vitamin, mineral penting dan 6 gram serat. Cinch Shake ada 3 perisa tau iaitu Coklat, Cafe latte dan Vanila. Untuk promosi ramadhan Shaklee tahun ini, Shaklee menawarkan perisa Vanila untuk anda. Cinch ini istimewa kerana diperkasa dengan Leucine iaitu bahan yang membantu anda membakar lemak yang berlebihan tu, mengurangkan ukuran inci tubuh disamping memelihara otot. Jadi, tenaga pun dapat, tubuh pun makin fit. Untung kan?

PROMOSI RAMADHAN SHAKLEE 2018

 

Selain penjimatan 10% bagi setiap 2 tin diatas, anda juga dapat percuma Eco Bag Shaklee yang istimewa tu. Ini Adaa pun belum ada ni, Wajib dapatkan nanti.

Bagi yang ada anak yang baru nak belajar puasa, atau anda sendiri, adaa sangat-sangat sarankan untuk mengambil suplemen dalam pemakanan anda terutamanya pada bulan Ramadhan ini. Kita nakkan badan sentiasa sihat agar dapat melakukan ibadah yang setahun sekali sahaja kita jumpa ni. Jadi, perlu titikberatkan kesihatan lebih sikit lah kan.

Bagi kanak-kanak pula, kita sendiri tahu betapa penatnya mereka dengan aktiviti di sekolah. Apa lagi dengan cuaca yang panas terik. Performance drink terutamanya, sangat membantu mereka dan adaa sendiri sepanjang bulan Ramadhan.

 

 

KONGSI PENGALAMAN

BERPUASA DENGAN PERFORMANCE DRINK

MENYUSU SAMBIL BERPUASA

Adaa nak cerita pun tak tahu macam mana, tapi kalau anda seorang ibu yang menyusukan anak, mesti faham betapa dahaganya setiap kali anak menyusu betul tak? Adaa dulu berpuasa sambil menyusukan Eilman yang pada waktu tu belum pun sampai setahun. Budak lelaki ni dah lah kuat menyusu memang dahaga kita dibuatnya. Setiap kali adaa menyusukan anak, mesti ada botol air kat sebelah untuk diminum. Kering tekak!

Tapi dah bulan puasa, tidaklah nak buat perangai macam tu kan hehe. Jadi, adaa cuba masa sahur, ambil 3 sudu ESP+ 2 sudu besar Performance Drink. Alhamdulillah, walaupun cuaca terik, menguruskan rumah dari pagi, menyusukan anak, adaa dapat bertahan. paling tidan pun pukul 5 gitu barulah rasa dahaga.

ANAK SEKOLAH

Anak-anak adaa yang bersekolah dan berpuasa pun selalunya adaa galakkan minum performance drink ni saat sahur dan berbuka. Buat satu jug terus dan minum ketika sejuk. MasyaAllah, rasa terhidrat! Performance drink ini menghidrat tubuh kita lebih cepat berbanding air sahaja tau. Sebab tu ini memang produk wajib bulan puasa ni.

Jadi, jika anda juga nak rasa pengalaman berpuasa dengan lebih bertenaga, sihat, insyaAllah, bolehlah dapatkan promosi ramadhan Shaklee bulan Mei ini ok? Boleh terus hubungi Adaa untuk pembelian dan maklumat lanjut.

Selamat berpuasa!

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This