Bulan Syawal ni memang bulan rezeki betul. Bermula dari Ramadhan lagi Shaklee telah menawarkan pelbagai promosi hebat termasuklah promosi berkembar kali ini  untuk memastikan anda kekal sihat termasuklah sihat poket. Bulan ini, disamping promosi bulanan, Shaklee berikan lagi tawaran istimewa untuk 5 Hari sahaja bermula 19-23 June!

 

Apa Istimewanya Promosi Berkembar Kali Ini?

 

Dah tentu lain daripada biasa sebab kami sendiri terkejut dan teruja apabila menerima notifikasi dari Shaklee.

  • Ianya terbuka untuk semua Ahli Shaklee dan Bukan Ahli
  • Produk yang diberi diskaun adalah produk TERLARIS atau STAR PRODUCTS Shaklee! Bukan selalu ada diskaun untuk produk-produk dalam poster tu tau
  • Berlangsung selama 5 hari sahaja. Maksudnya, ia benar-benar terhad dan siapa cepat sahaja yang dapat.
  • Diskaun sehingga 10% untuk setiap pek berkembar. Tak perlu banyak, 1 produk berkembar sahaja pun layak dapat diskaun. Jimat!

 

Harga Rendah?

 

Ya. Setiap harga yang dipaparkan pada poster adalah harga pasaran atau Retail Price (RP) sesudah potongan 10%.

 

Bagi ahli Shaklee, sudah pasti harganya jauh lebih murah. Malah berbeza sehingga beratus ringgit. Jadi, memang untung siapa yang dah jadi ahli Shaklee.

 

Bagi yang belum jadi ahli, masih belum terlambat kerana anda boleh daftar sebagai ahli Shaklee dan membuat pembelian terus menggunakan ID anda untuk produk berkembar pilihan anda. Selain itu, anda juga boleh nikmati semua kelebihan jadi ahli Shaklee.

 

Promosi Bermula 19-23 Jun!

 

Bagi merebut peluang keemasan ni, anda boleh segera hubungi kami bermula 19 Jun 2019 sehingga 23 Jun 2019.

Jangan terlepas ya!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This