Produk Shaklee Malaysia

Berminat dengan produk Shaklee yang terjamin kualiti selama lebih 60 tahun? Tetapi masih belum tahu apa rangkaian Produk Shaklee Malaysia? Jangan risau, disini Adaa akan kongsikan antara rangkaian produk Shaklee Malaysia yang paling popular dan menjadi pilihan masyarakat di Malaysia baik lelaki mahupun wanita. Sekiranya anda masih belum jumpa info yang anda inginkan, atau keliru nak membuat pilihan dan perlukan konsultasi mengenai masalah anda dan produk yang sesuai, ambil telefon anda dan segera hubungi kami. Lebih mudah, hanya tekan Whatsapp dibawah dan kita boleh terus berhubung!

 

PRODUK SHAKLEE MALAYSIA

SET ASAS DAN POPULAR

Ini merupakan produk Shaklee Malaysia yang paling panas di Adaa’sInspiration. Anda boleh memilih untuk mendapatkan set yang sesuai dengan anda atau sekiranya anda mempunyai budget tertentu, boleh nyatakan pada kami dan kami akan sesuaikan dengan keperluan anda.

 

RANGKAIAN NUTRISI/ VITAMIN SHAKLEE (SHAKLEE NUTRITION)

Shaklee menawarkan pelbagai vitamin yang menjadi keperluan ramai. Disini anda boleh dapatkan pelbagai vitamin mengikut keperluan anda dan jangan risau, Shaklee telah bertapak dalam pasaran lebih 60 tahun. Jadi, kualiti dan reputasinya tak perlu dipertikaikan lagi. Tahukah anda bahawa multivitamin pertama telah dihasilkan oleh Dr. Forrest C shaklee? dan multivitamin Shaklee ini telah berusia lebih 100 tahun!

 

RANGKAIAN KECANTIKAN (SHAKLEE BEAUTY)

Jika pengambilan nutrien penting untuk kesihatan dalaman, begitu juga dengan luaran. Nutrisi yang sama juga diperlukan bagi kecantikan luaran. Jadi seharusnya bukan dibeli di syarikat kosmetik sebaliknya dari syarikat yang mengetahui dan mengenali serta arif mengenai nutrien sepenuhnya. Buat pilihan yang tepat bagi produk penjagaan luaran anda!

 

RANGKAIAN PRODUK RUMAH (SHAKLEE HOME)

Kami percaya, kediaman yang sihat bermula dengan produk yang anda gunakan. Dengan menggunakan produk yang bebas kimia bahaya dan mesra alam, anda sebenarnya telah berada satu tapak menuju kearah kediaman yang lebih sihat, keluarga yang lebih sihat dan kehidupan yang lebih baik.

 

Produk ini akan kami update dari masa ke semasa kerana pada tahun 2018 ini kami menjanjikan lebih banyak produk yang menarik akan memasuki pasaran Malaysia!

Hanya teruskan ikuti kami dan dapatkan produk terbaru dengan segera ok?

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This