Phytocol-st 1
Kajian menunjukkan lebih 6 juta rakyat Malaysia mempunyai tahap kolesterol yang tinggi dan ini juga meningkatkan risiko untuk mendapat penyakit jantung. Dengan cara hidup yang tidak aktif serta pemakanan yang tidak sihat, ianya memburukkan lagi keadaan. Di sinilah Phytocol-ST boleh membantu. Phytocol-ST dihasilkan dengan gabungan utama sterol dan stanol iaitu sebatian semulajadi yang wujud dalam tumbuhan, buahan, sayuran dan bijirin. Inilah sebatian istimewa yang telah Shaklee muatkan dalam Phytocol-ST supaya dapat membantu anda mengurangkan kolesterol dengan cara semulajadi dan selamat!

TAHUKAH ANDA?

Sterol dan stanol mampu menurunkan kolesterol jahat atau LDL
Phytocol-ST 2

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Shaklee akan sentiasa memberikan produk yang terbaik untuk anda supaya anda dapat hidup dengan lebih sihat dan lebih lama

  • Phytocol-ST telah dihasilkan melalui gabungan 2 sebatian semulajadi yang hanya terdapat dalam buah, sayuran, tumbuhan dan bijirin iaitu sterol dan stanol
  • Sebatian semulajadi ini telah dibuktikan secara klinikal mampu menurunkan kolesterol jahat atau LDL melalui lebih 80 kajian.
  • 100% bebas gluten
  • Mengandungi 2000mg sterol dan stenol untuk keperluan setiap hari

MANFAAT UTAMA PHYTOCOL-ST

Seperti yang dinyatakan diatas, PHYTOCOL-ST dihasilkan bagi membantu anda mengurangkan kolesterol ‘jahat’ dalam tubuh secara semulajadi. Setiap hari kita dihidangkan dengan pelbagai jenis makanan yang kaya lemak dan tinggi kolesterol. Sesuai dengan gelaran Malaysia sebagai “syurga makanan” tidak kiralah makanan sihat atau tidak, ini telah turut sama meningkatkan risiko rakyat malaysia sendiri untuk menghidap masalah kolesterol tinggi seterusnya masalah jantung.

Phytocol-st 3

SAINS DI SEBALIK PHYTOCOL-ST

Bagaimanakah ianya dapat menurunkan kolesterol secara semulajadi? Sterol dan stenol merupakan sebatian yang mempunyai struktur seakan-akan kolesterol. Oleh sebab itu apabila sterol dan stenol berada dalam usus kita, yang diambil melalui makanan dan suplemen, mereka memberikan saingan kepada kolesterol untuk menyerap ke dalam usus dan darah. Sterol dan stanol akan terikat kepada reseptor di dalam usus dan menyukarkan lagi penyerapan kolesterol. Hasilnya, hanya sedikit kolesterol diserap oleh tubuh dan dilepaskan kedalam darah.

Phytocol-st 3
Phytocol-ST™ Product Code: 11006 (120 tablet / 30 hidangan)
Saranan penggunaan: Untuk dewasa sahaja. Ambil 2 tablet dua kali sehari sebelum makan.

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This