pengedar shaklee kuantan | cod shaklee kuantan

pengedar shaklee, Pengedar vivix shaklee, cod shaklee & cod vivix malaysia

 

Saya Seeha, Pengedar Shaklee Kuantan & Pekan serta kawasan sekitar sejak tahun 2012. Saya juga merupakan Stokis Shaklee yang sah dan terlatih.

Saya mempunyai pengalaman yang secukupnya untuk membantu anda dalam masalah kesihatan anda serta Produk Shaklee yang anda perlukan.

Selain pengalaman peribadi, saya juga bersama-sama dengan team yang mempunyai pengalaman lebih 21 tahun dengan Shaklee dan mendapat bimbingan  dari Pakar Nutrisi, Saintis Shaklee serta Doktor yang bertauliah.

Hubungi saya

kenapa pilih kami?

 

 • Kami boleh membimbing dan membantu anda mendapatkan cara makan yang betul dan berkesan

 

 • Memberikan konsultasi eksklusif dengan bimbingan pakar nutrisi Shaklee dan nasihat doktor (melalui kelas yang dihadiri setiap bulan)

 

 • Mempunyai stok terkini dan boleh COD Produk Shaklee kepada anda

 

 • Jika anda menjadi ahli berdaftar, anda akan diberikan harga ahli yang jauh lebih murah

 

 •  Mempunyai kumpulan sokongan yang kuat untuk membantu anda selagi anda menggunakan Produk Shaklee

 

 • Kami berada di muka pertama carian google dan boleh membantu anda juga berada di muka pertama carian google sekiranya anda mahu mulakan perniagaan Shaklee bersama kami

set asas popular

Mulakan dengan set asas untuk keperluan kesihatan anda

shaklee nutrition

Kenal pasti keperluan vitamin yang diperlukan oleh tubuh anda

shaklee home

Persekitaran yang baik membantu kesihatan isi rumah yang sihat 

shaklee beauty

Rangkaian penjagaan kulit yang terbaik setakat ini dan diakui oleh para Saintis terkemuka dunia

kelebihan daftar ahli, dapatkan produk shaklee melalui team kami

 

1. PANDUAN DAN BIMBINGAN PENGAMBILAN PRODUK SHAKLEE

Kami mendapat bimbingan dan nasihat dari para Saintis Shaklee, Pakar Nutrisi Shaklee dan nasihat doktor setiap bulan. Kami boleh membantu anda mendapatkan cara makan yang betul dan berkesan sesuai dengan keperluan kesihatan anda. Setiap konsultasi kami adalah EKSKLUSIF dan anda akan dipantau sepanjang menggunakan Shaklee.  

 

2. REBAT WANG TUNAI SEHINGGA 21%

Jika selama ini anda hanya menggunakan Shaklee dan membeli pada harga pasaran, anda terlepas sesuatu yang menguntungkan! Dengan menjadi ahli Shaklee, setiap pembelian anda yang mencecah nilai minimum setiap bulan akan di tukarkan kepada wang tunai. Shaklee akan masukkan terus ke dalam akaun anda setiap pertengahan bulan! Beli produk murah, dapat duit lagi. Untung!

 

3. BELI SECARA TERUS TANPA MELALUI PENGEDAR SHAKLEE

Sebagai ahli, anda akan mendapat ID anda sendiri dan hanya anda yang boleh access ke web Shaklee untuk melakukan pembelian produk secara langsung. Tak perlu melalui sesiapa dan anda boleh beli pada bila-bila masa. Shaklee juga akan menghantar terus produk ke rumah anda. Senang! Eksklusif hanya untuk ahli berdaftar.

 

4. STOK TERKINI, TULEN

Tak perlu lagi risau tentang produk tu original ke tidak atau dah melepasi tarikh luput. Kami akan memberikan anda stok terkini dalam bungkusan original dan asal. Tanpa was-was!

 

5. JEMPUTAN PEMERIKSAAN KESIHATAN PERCUMA

Istimewa untuk anda. Anda akan dijemput khas untuk setiap Health Talk  dan juga Health Check yang diadakan pada setiap bulan secara terus dari HQ Shaklee. Hanya datang dan lakukan pemeriksaan secara percuma!

 

6. PROMOSI MENARIK DAN HADIAH ISTIMEWA SETIAP BULAN

Sebagai ahli Shaklee, anda orang pertama yang akan diberitahu tentang promosi bulanan dan hadiah pada setiap bulan! Rebut dulu lah!

  hubungi kami, pengedar shaklee kuantan & pekan 

  Dapatkan Produk Shaklee daripada kami hari ini juga!

  +60139220486

  Pin It on Pinterest

  Share This