Anda mencari Pengedar Shaklee kawasan Seremban? Adaa merupakan Pengedar Shaklee kawasan Seremban yang sah sejak tahun 2011 lagi dan masih aktif sehingga kini. Dulu Adaa berada di kawasan Bangi, kemudiannya Kuala Terengganu dan bermula Ogos 2017 yang lalu Adaa bertapak pula di Seremban sebagai pengedar Shaklee kawasan Seremban. Walaupun Adaa merupakan pengedar Shaklee di kawasan sekitar Seremban, tak bermakna terhad disitu sahaja. Pelanggan Adaa datangnya dari serata Malaysia dan produk Shaklee akan dihantar melalui pos. Kalau di kawasan Seremban  InsyaAllah kita boleh COD sahaja.

Pengedar Shaklee Kawasan Seremban

TERHAD HANYA DI KAWASAN SEREMBAN?

 

Tidak. Memandangkan Adaa kerap kali berpindah, maka pelanggan Adaa merangkumi bukan sahaja di kawasan Seremban malah seluruh Malaysia. Rata-rata pelanggan Adaa masih kekal membuat pesanan setiap bulan walaupun Adaa sudah berpindah ke kawasan lain. Kiranya, perniagaan Shaklee Adaa ni tidak terhad hanya sekitar tempat tinggal tetapi lebih luas dari tu. Yang dari Sabah Sarawak ada, Indonesia ada, malah United Kingdom pun ada tau.  Nama sahaja pengedar Shaklee kawasan Seremban, tapi bila berniaga secara online ni pelanggan datang dari seluruh pelosok.

Pengedar Shaklee kawasan Seremban 1

PERHATIAN

Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di negeri tertentu dan melalui pengedar Shaklee yang berdaftar sahaja. Selain daripada itu kami tidak bertanggungjawab. Jadi penting tau untuk dapatkan barangan Shaklee dari tempat atau orang yang betul. Sekiranya anda mendapatkannya bukan dari sumber yang Adaa nyatakan diatas, anda mungkin akan kehilangan kelebihan untuk mendapatkan konsultasi secara percuma dan banyak lagi promosi serta info tentang Shaklee setiap bulan. Rugi kan?

KAMI EJEN SHAKLEE SEREMBAN DAN SELURUH MALAYSIA

Apa yang boleh kami janjikan ialah:

1) Kami di Adaa’s Inspiration akan cuba sedaya  upaya untuk memberikan konsultasi tentang produk dan kesihatan kepada pelanggan kami selagi anda menjadi pelanggan kami. Kalau 50 tahun lamanya pun 50 tahun lah kami siap sedia untuk memberi konsultasi

2) Produk Shaklee yang kami berikan adalah 100% daripada Shaklee Malaysia dalam bungkusan asal.

3) Kami akan cuba memberikan servis yang terbaik untuk anda 🙂

4) Pelanggan disekitar kawasan Seremban dan sekelilingnya insyaAllah kami boleh COD. Jika anda berada jauh dari kami, jangan bimbang kerana kami juga membuat penghantaran seluruh Malaysia!

5) Hubungi kami bila-bila masa sahaja untuk mendapatkan sebarang penjelasan mengenai produk Shaklee pilihan anda.

Pengedar Shaklee kawasan Seremban 2

Bagi yang mahu mencuba produk Shaklee khasnya dia kawasan sekitar Seremban atau seluruh Malaysia amnya, boleh lah hubungi kami untuk mendapatkan penerangan lanjut. Bukan itu sahaja, bagi yang ingin mengetahui cara jadi ejen Shaklee dan membina pendapatan bersama Shaklee melalui Adaa’s Inspiration, jom sertai team kami! Lebih besar lebih meriah! Kami menantikan team yang besar di setiap negeri!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This