Anda mencari Pengedar Shaklee kawasan Seremban? Adaa merupakan Pengedar Shaklee kawasan Seremban yang sah sejak tahun 2011 lagi dan masih aktif sehingga kini. Dulu Adaa berada di kawasan Bangi, kemudiannya Kuala Terengganu dan bermula Ogos 2017 yang lalu Adaa bertapak pula di Seremban sebagai pengedar Shaklee kawasan Seremban. Walaupun Adaa merupakan pengedar Shaklee di kawasan sekitar Seremban, tak bermakna terhad disitu sahaja. Pelanggan Adaa datangnya dari serata Malaysia dan produk Shaklee akan dihantar melalui pos. Kalau di kawasan Seremban  InsyaAllah kita boleh COD sahaja.

Pengedar Shaklee Kawasan Seremban

TERHAD HANYA DI KAWASAN SEREMBAN?

 

Tidak. Memandangkan Adaa kerap kali berpindah, maka pelanggan Adaa merangkumi bukan sahaja di kawasan Seremban malah seluruh Malaysia. Rata-rata pelanggan Adaa masih kekal membuat pesanan setiap bulan walaupun Adaa sudah berpindah ke kawasan lain. Kiranya, perniagaan Shaklee Adaa ni tidak terhad hanya sekitar tempat tinggal tetapi lebih luas dari tu. Yang dari Sabah Sarawak ada, Indonesia ada, malah United Kingdom pun ada tau.  Nama sahaja pengedar Shaklee kawasan Seremban, tapi bila berniaga secara online ni pelanggan datang dari seluruh pelosok.

Pengedar Shaklee kawasan Seremban 1

PERHATIAN

Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di negeri tertentu dan melalui pengedar Shaklee yang berdaftar sahaja. Selain daripada itu kami tidak bertanggungjawab. Jadi penting tau untuk dapatkan barangan Shaklee dari tempat atau orang yang betul. Sekiranya anda mendapatkannya bukan dari sumber yang Adaa nyatakan diatas, anda mungkin akan kehilangan kelebihan untuk mendapatkan konsultasi secara percuma dan banyak lagi promosi serta info tentang Shaklee setiap bulan. Rugi kan?

KAMI EJEN SHAKLEE SEREMBAN DAN SELURUH MALAYSIA

Apa yang boleh kami janjikan ialah:

1) Kami di Adaa’s Inspiration akan cuba sedaya  upaya untuk memberikan konsultasi tentang produk dan kesihatan kepada pelanggan kami selagi anda menjadi pelanggan kami. Kalau 50 tahun lamanya pun 50 tahun lah kami siap sedia untuk memberi konsultasi

2) Produk Shaklee yang kami berikan adalah 100% daripada Shaklee Malaysia dalam bungkusan asal.

3) Kami akan cuba memberikan servis yang terbaik untuk anda 🙂

4) Pelanggan disekitar kawasan Seremban dan sekelilingnya insyaAllah kami boleh COD. Jika anda berada jauh dari kami, jangan bimbang kerana kami juga membuat penghantaran seluruh Malaysia!

5) Hubungi kami bila-bila masa sahaja untuk mendapatkan sebarang penjelasan mengenai produk Shaklee pilihan anda.

Pengedar Shaklee kawasan Seremban 2

Bagi yang mahu mencuba produk Shaklee khasnya dia kawasan sekitar Seremban atau seluruh Malaysia amnya, boleh lah hubungi kami untuk mendapatkan penerangan lanjut. Bukan itu sahaja, bagi yang ingin mengetahui cara jadi ejen Shaklee dan membina pendapatan bersama Shaklee melalui Adaa’s Inspiration, jom sertai team kami! Lebih besar lebih meriah! Kami menantikan team yang besar di setiap negeri!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This