Pengedar Shaklee Shah Alam

pengedar shaklee brunei | cod vivix brunei

pengedar shaklee, Pengedar vivix shaklee, cod shaklee & cod vivix brunei

 

Assalamualaikum. Saya Zie, Pengedar Shaklee Brunei serta kawasan sekitar dan juga merupakan Pengedar Vivix terlaris di Brunei.

Saya juga boleh COD Shaklee di Giant Rimba & Bandar Seri Begawan.

Saya bersama team yang mempunyai pengalaman lebih 21 tahun bersama Shaklee akan membantu anda mendapatkan produk kesihatan yang sesuai dengan keperluan anda.

Team kami juga turut mendapat bimbingan Pakar Nutrisi, Saintis Shaklee serta Doktor yang bertauliah.

Hubungi saya

kenapa mesti pilih kami, pengedar shaklee brunei  ?

 

 • Kami akan membantu anda dari pemilihan produk yang sesuai, cara makan yang betul dan berkesan selama mana anda masih menggunakan Produk Shaklee bersama kami.
 • Konsultasi kami adalah eksklusif untuk pelanggan kami sahaja dan mendapat bimbingan pakar nutrisi Shaklee dan nasihat doktor (melalui kelas yang dihadiri setiap bulan)
 • Kami mempunyai stok Shaklee terkini, tulen dan boleh COD Produk Shaklee kepada anda
 •  Kami mempunyai kumpulan sokongan yang kuat untuk membantu anda dari segi konsultasi dan penggunaan produk. Ada bebas mengajukan pertanyaan dan kami akan membantu anda.
 • Kami berada di muka pertama carian google dan boleh membantu anda juga berada di muka pertama carian google sekiranya anda bersedia memulakan perniagaan Shaklee bersama kami

set asas popular

Set Asas dan Set Shaklee paling popular untuk kesihatan anda. 

shaklee nutrition

Vitamin apa yang kurang dalam tubuh anda? Kenal pasti dan dapatkan sekarang

shaklee home

Rumah dan persekitaran yang sihat menjamin kesihatan tubuh dan isi rumah yang baik. 

shaklee beauty

Rangkaian penjagaan kulit yang terbaik setakat ini dan diakui oleh para Saintis terkemuka dunia

kelebihan daftar ahli, dapatkan produk shaklee melalui team kami

 

1. PANDUAN DAN BIMBINGAN PENGAMBILAN PRODUK SHAKLEE

Kami mendapat bimbingan dan nasihat dari para Saintis Shaklee, Pakar Nutrisi Shaklee dan nasihat doktor setiap bulan. Kami boleh membantu anda mendapatkan cara makan yang betul dan berkesan sesuai dengan keperluan kesihatan anda. Setiap konsultasi kami adalah EKSKLUSIF dan anda akan dipantau sepanjang menggunakan Shaklee.  

 

2. REBAT WANG TUNAI SEHINGGA 21%

Jika selama ini anda hanya menggunakan Shaklee dan membeli pada harga pasaran, anda terlepas sesuatu yang menguntungkan! Dengan menjadi ahli Shaklee, setiap pembelian anda yang mencecah nilai minimum setiap bulan akan di tukarkan kepada wang tunai. Shaklee akan masukkan terus ke dalam akaun anda setiap pertengahan bulan! Beli produk murah, dapat duit lagi. Untung!

 

3. BELI SECARA TERUS TANPA MELALUI PENGEDAR SHAKLEE

Sebagai ahli, anda akan mendapat ID anda sendiri dan hanya anda yang boleh access ke web Shaklee untuk melakukan pembelian produk secara langsung. Tak perlu melalui sesiapa dan anda boleh beli pada bila-bila masa. Shaklee juga akan menghantar terus produk ke rumah anda. Senang! Eksklusif hanya untuk ahli berdaftar.

 

4. STOK TERKINI, TULEN

Tak perlu lagi risau tentang produk tu original ke tidak atau dah melepasi tarikh luput. Kami akan memberikan anda stok terkini dalam bungkusan original dan asal. Tanpa was-was!

 

5. JEMPUTAN PEMERIKSAAN KESIHATAN PERCUMA

Istimewa untuk anda. Anda akan dijemput khas untuk setiap Health Talk  dan juga Health Check yang diadakan pada setiap bulan secara terus dari HQ Shaklee. Hanya datang dan lakukan pemeriksaan secara percuma!

 

6. PROMOSI MENARIK DAN HADIAH ISTIMEWA SETIAP BULAN

Sebagai ahli Shaklee, anda orang pertama yang akan diberitahu tentang promosi bulanan dan hadiah pada setiap bulan! Rebut dulu lah!

  Pengedar Shaklee Brunei

  hubungi kami, pengedar shaklee brunei

  Dapatkan Produk Shaklee daripada kami hari ini juga!

  +6738781640

  Pengedar Shaklee Brunei

  Pin It on Pinterest

  Share This