herbal blend

Herbal blend Multi-purpose Cream oleh Shaklee mengandungi formula menthol yang dapat membantu menyejukkan kulit. Ianya diperkaya dengan ekstrak semulajadi termasuk rosemary, kamomil, minyak jagung dan salvia yang membantu melegakan kulit. Herbal blend sangat sesuai untuk mereka yang kerap mengalami kulit kering, ruam, kegatalan dan ‘sunburn. Ramai beranggapan ianya hanya untuk kegunaan dewasa.  Sebenarnya Herbal blend ini sesuai digunakan oleh satu keluarga, dari bayi sehinggalah dewasa.

TAHUKAH ANDA?

Minyak rosemary dapat membantu merawat masalah kulit seperti eczema, psiorasis dan dermatitis.

herbal blend 1

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

  • Merupakan krim yang telah dihasilkan oleh Shaklee untuk kesan kelegaan pada kulit.
  • Ia telah diuji secara klinikal dan terbukti dapat melembutkan kulit termasuk kulit kasar dibahagian siku, lutut dan kaki.
  • Membantu melegakan ruam bayi, ruam lampin, masalah kulit seperti dermatitis dan melegakan eczema.
  • Tidak berminyak, tidak melekit sejuk dan menjadikan kulit lembut serta segar.
  • Dirumus daripada ekstrak tulen semulajadi seperti sej, horsenut,yarrow dan rosemary yang amat menyegarkan.

BOLEHKAH HERBAL BLEND DIGUNAKAN PADA BAYI

Ya. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Shaklee sentiasa memastikan semua produk yang dihasilkan adalah SELAMAT, BERKESAN. Sebelum Shaklee menghasilkan sesuatu produk, Shaklee telah menjalankan kajian demi kajian bagi memastikan ianya selamat untuk digunakan. Dalam produk ini juga, Shaklee hanya menggunakan bahan yang organik dan semulajadi dan tidak melibatkan penggunaan bahan kimia bahaya sama sekali.

Sekiranya bayi anda mengalami ruam di muka, leher selain ruam lampin, anda boleh sapukan krim ini ditempat berkenaan bagi mengurangkan rasa gatal dan ketidakselesaan. Bahan menthol dalam krim ini bukan sahaja membantu memberi rasa sejuk kepada bayi, malah ianya juga sangat selesa dan melegakan. Yang paling penting, ianya selamat jadi tak perlu risau jika bayi tersentuh krim ini ok?

Pilih yang terbaik untuk keluarga anda!

Herbal Blend Multi-purpose Kod Produk:39078 (113g)

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera.

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This