Buat Duit

Tahun lepas rasanya tahun yang menyesakkan. Semua naik, belanja itu ini. Duit macam air mengalir. Tahun ini katanya diramalkan lebih mencabar. Jadi, apa persiapan kita? Kalau yang dan cukup malah berlebih pendapatan, Alhamdulillah. Rezeki anda. Tetapi bagaimana pula yang cukup-cukup makan? Kadang tu tak cukup pun. Ada perancangan nak buat duit lebih? Sekarang peluang perniagaan ada dimana-mana, cuma kita sendiri lah yang perlu buat keputusan samada mahu buat duit tambahan atau tidak. Memang Adaa tahu ada 1001 cara buat duit sampingan ni tapi kali ni Adaa nak kongsi satu cara untuk anda yang memang mencari peluang tambah pendapatan.

BUAT DUIT DENGAN SHAKLEE?

 

Dulu Adaa memulakan bisnes online bukan dengan Shaklee. Mula-mula jual baju bayi dan kanak-kanak. Tapi disebabkan perlukan modal yang banyak dan kena mengejar fesyen, akhirnya Adaa makin perlahan. Pada ketika itu juga Adaa mula menggunakan Shaklee dan dari situ, Adaa mula didedahkan dengan peluang perniagaan dengan Shaklee. “Owh, bagus ni, sambil makan produk Shaklee sambil kongsi masuk jugak duit”. Itu yang Adaa fikir. Jadi, setelah keputusan dah dibuat, Adaa jadi ahli Shaklee dan terus memulakan perkongsian produk dengan semua orang yang Adaa kenal tetapi secara online. Malu amat kalau berdepan masa tu huhu

Alhamdulillah, mentor Adaa telah bimbing dari hari pertama dan dari A-Z. Dalam beberapa bulan pertama sahaja dah boleh merasa pendapatan 4 angka. Syukur sangat. Memang Adaa sendiri tak sangka.

Bagi Adaa, memang banyak produk MLM diluar sana tetapi berbeza dengan Shaklee, kami lebih kepada ‘Social Marketing’. Kami guna, kami kongsikan kebaikan dan kami bimbing pula setiap daripada anda yang mahu jana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda dapat berdiri sendiri, dapat bina empayar sendiri.  Jadi, bukan diri sendiri sahaja dapat manfaat malah setiap orang yang kita ‘sentuh’ juga dapat manfaat yang sama. Dan, di Shaklee, kami bukan sekadar jual jual jual, buat buat buat. Memang semua orang kejar sale, nama pun menjual tapi adakah sekadar disitu? TAK. Kami bukan sekadar jual, buat, jual. Kami lebih mementingkan membina perniagaan yang lebih stabil.

READ  EUPHORIA LEADERSHIP TRAINING

BINA?

 

Ya. Setiap dari kita nakkan bisnes yang bertahan lama dan memberikan pendapatan pasif yang stabil. Dengan Shaklee, ianya tidak mustahil sama sekali. Setiap dari kita dibimbing untuk membina empayar kita sendiri, membina ‘dahan’ ‘pokok’ dan ‘hutan’ kita sendiri. Apa maksud Adaa? Tonton Video yang Adaa kongsikan dibawah ya.

Jika anda ingin memiliki perniagaan sendiri yang kukuh, stabil, memberikan pendapatan pasif, anda boleh mulakan dengan Shaklee. Nak belajar, kami sedia untuk berkongsi.

DAH ADA YANG BERJAYA?

 

Alhamdulillah, semenjak Shaklee bertapak di Malaysia ni berpuluh tahun yang lepas dah ramai yang berjaya dan masih kekal sehingga kini. Ada yang dah lebih 25 tahun bersama Shaklee dan menjana pendapatan pasif. Duduk rumah, duit masuk, kerja pun dari rumah, waktu bekerja pun fleksibel. Memang best!

Setiap tahun Shaklee akan meraikan mereka yang berjaya dan tak terkecuali tahun ini. Nanti bila Adaa pergi National Conference Adaa kongsikan gambar dalam blog ini insyaAllah.

YA ITU KAMI

 

Alhamdulillah atas peluang yang telah dibukakan untuk kami. Kini kami ingin membuka peluang ini kepada lebih ramai orang! Memandangkan kami berada di Seremban, maka kami utamakan mereka yang ada dikawasan sekitar Seremban dahulu. Yang bukan disekitar Seremban pun boleh tetapi kami coaching secara online.

PENGENALAN PERNIAGAAN SHAKLEE

 

Nak tahu apa itu Shaklee, apa Rancangan Perniagaan Shaklee, Bonus yang ditawarkan, cara berniaga dan sebagainya, kami akan kongsi dengan anda secara PERCUMA. Kita boleh set masa, tarikh dan tempat dan boleh jumpa. Kami akan kongsikan segala yang kami tahu dan akan cuba membantu anda sebaik mungkin. Berminat?

READ  NAK JADI IKAN BILIS ATAU IKAN JERUNG?

InsyaAllah kami akan buat setiap minggu dan mengikut kesesuaian anda. Jadi, jika anda berminat terus hubungi kami dan kita boleh set untuk sesi personal anda.

JADI SEBAHAGIAN DARI KELUARGA SHAKLEE ADAA INSPIRATION ENTERPRISE

 

Jom! Kita sama-sama buat duit dengan Shaklee. Produk Shaklee telah pun terbukti berkualiti dan merupakan syarikat makanan tambahan NO 1 di US. Telah pun berusia lebih 60 tahun dan masih gah serta unggul. Jadi, bahagian produk, dah selesai. Tiada masalah.

Shaklee adalah syarikat yang tepat dalam industri yang tepat pada masa yang tepat. Dr Forrest C Shaklee mempelopori suplemen pada tahun 1915 dan konsep pemasaran MLM pada tahun 1956. Pada penghujung tahun 60-an, Syarikat Shaklee adalah didalam momentum yang amat kuat untuk menjadi syarikat kedua paling pesat berkembang di US. Reputasi Shaklee terhadap kualiti dan integriti tiada tandingan. Jadi, rugi jika kita tak rebut peluang untuk menyertai keluarga Shaklee.

Kejayaan anda di Shaklee bergantung kepada keazaman dan kesungguhan anda sendiri. Shaklee telah menyediakan produk yang berkualiti tinggi yang terbukti semulajadi, selamat dan berkesan. Shaklee juga sering menyediakan pelbagai sokongan latihan, pengiktirafan dan pelan pampasan yang lumayan.

Anda hanya perlu sebarkan pada yang lain dan yang paling menarik, ianya tanpa had! Anda tak keseorangan di Shaklee. Kami akan membantu anda bermula dengan langkah kecil yang akhirnya memberikan impak yang besar!

Sertai kami dan mulakan langkah pertama anda!

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

READ  JOIN TEAM KAMI SEBAGAI EJEN SAH SHAKLEE [ EJEN SHAKLEE SETIAP NEGERI]

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This